Görev Şehidi Zabıtanın Adı Yaşatılacak

Görevde geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren zabıta Bahadır Yılmaz'ın ismi, Kartal'daki Zabıta Eğitim ve Gelişim Merkezi'ne verildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kartal Zabıta Kompleksi'nde yer alan Zabıta Eğitim ve Gelişim Merkezi'ne, görev şehidi zabıta Bahadır Yılmaz'ın adı verildi.

Yenikapı'da 20 Eylül'de yapılan mitinge görevli olarak giderken zabıtaları taşıyan otobüsün üst geçide çarpması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) zabıtası 30 yaşındaki Bahadır Yılmaz için Kartal'daki Şehit Zabıta Bahadır Yılmaz Eğitim ve Gelişim Merkezi'nde mevlit programı düzenlendi.

Programda konuşan İBB Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, başsağlığı dilediği Yılmaz'ın ailesinin her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Karaali, Anadolu yakasındaki Zabıta Eğitim ve Gelişim Merkezi'ne, Bahadır Yılmaz'ın adını verdiklerini vurgulayarak, "Onun adını yaşatmak noktasında bir çaba içinde olduk ve Bahadır'ın adını bu merkeze verdik" dedi.

Bahadır Yılmaz'ın babası Nihat Yılmaz ise "İnşallah bu tür kaza ve olaylar tekrar yaşanmaz. Aile olarak bugün burada bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu tesislerin de amacına uygun olarak bu teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kur'an-ı Kerim ve duaların okunmasıyla devam eden program, merkezin açılış kurdelesinin kesilmesi ve mevlit yemeği ikramının ardından sona erdi.
Kaynak: AA