Yüzde 50'Ye Varan İndirimler Kuyumcukent'te Sizi Bekliyor

Orta Doğu’nun en büyük altın, gümüş ve mücevher üretim ve ticaret merkezi olan Kuyumcukent 2015 yılını ‘Kuyumcukent AVM Yılbaşı ve Sevgililer Günü Alışveriş Festivali’ ile uğurluyor.

Yüzde 50'Ye Varan İndirimler Kuyumcukent'te Sizi Bekliyor
Yaklaşan Yılbaşı ve Sevgililer Gününde sevdiklerinize hediye almadan önce mutlaka Bahçelievler Yenibosna’da bulunan Kuyumcukent AVM’yi ziyaret edin.

Alışveriş festivalinin başladığı Kuyumcukent AVM’de her bütçeye uygun hediye bulunuyor. Sadece hediyeler değil evliliğe dair her şey var festivalde. İlklerin yaşanacağı festivalde alışveriş yapanlar yüzde 50 oranında indirim fırsatını yakalamış oluyor. Festivalin açılışına Türkiye Güzeli Tuğçe Dural, ünlü manken Ece Gürsel, Cansız manken Vahe Kılıçarslan, Tatsyana Tsvikeviç katıldı.

Ünlüler, altın işleme atölyesinde tektaş yüzük yapan ustalara yardım etti. Birçok ünlü, altın ve pırlanta almak için yarıştı. İş, sanat ve magazin dünyasından birçok ünlünün katıldığı festival renkli görüntülere sahne oldu.

KUYUMCUKENT ORTA DOĞUNUN EN BÜYÜK MÜCEVHER ÜRETİM VE TİCARET MERKEZİ

Kuyumcukent A.Ş. Genel Müdürü Selami Tütüncüoğlu, Kuyumcukent AVM’nin Orta Doğu’nun en büyük altın, gümüş ve mücevher üretim ve ticaret merkezi olduğunu belirterek, ’’Bünyesinde 2500’ün üzerinde firma bulunuyor. Bunları çoğu kuyumcu esnafından oluşuyor. 15 bin kişiye istihdam sağlıyor. Müşteriler ya da ziyaretçileriyle birlikte günlük 6 bin araç ve 20 bin insanın giriş çıkış yaptığı devasa bir tesistir. En büyük özelliği, ülkemizin kuyum sektöründeki üretim, ticaret ve ihracat dahil olmak üzere yüzde 90’i burada üretiliyor’’ dedi.

SADECE KUYUMCULUK DEĞİL EVLİLİK ÜZERİNE MAĞAZALAR BULUNUYOR’

Yapının 3 bölümden oluştuğu bilgisini veren Tütüncüoğlu, şöyle konuştu: ’’Mağaza, atölye ve plaza bölümü olmak üzere 3 kısım. Bünyesinde bulunan Kuyumcukent AVM 627 bağımsız bölümden oluşan perakende satış ve pazarlama yapılmaktadır. Bunların çoğu kuyumcu esnafından oluşuyor. Bu sene hem yılbaşını düşünerek hem de sevgililer gününü birleştirerek 15 Şubat’a sürecek olan alışveriş festivali gerçekleştiriyoruz. Sadece kuyumculuk değil evlilik üzerine mağazalarımız da bulunuyor. Beyaz eşya, gelinlikçi, aksesuarcı ve organizatör gibi bir takım unsurlarımız bulunuyor."

Evlenmeye karar vermiş çiftlerin burada her türlü alışverişi yapabileceğini anlatan Tütüncüoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ayrıca, Bahçelievler Belediyesinin Nikah Salonu bulunuyor. Düğünleri burada 3 ayrı salonda yapabiliyoruz. Bu imkanlara sahip Türkiye ve dünyada tek alışveriş merkezi. Alışveriş festivalini bugün başlattık. İnşallah buradaki esnafımızın yüzü gülecek. Tüm Türkiye’deki ziyaretçileri buraya bekliyoruz. Üretimden halka ucuz satışı gerçekleştiren alışveriş merkeziyiz. Kuyumculuk ve evlilik üzerine talep ettikleri her şeyi üreticiden halka ucuz şekilde sağlıyoruz.’’

BİRÇOK İMKAN SAĞLANMIŞ

Üzerinde 24 ayar yaklaşık 80 bin lira değerindeki altın hasır bulunan Ece Gürsel de şunları söyledi: "Burayı çok beğendim. Böyle yerin varlığından pek haberdar değildim. Bir kere defileye gelmiştim. O zamanlar daha küçük çaplı bir yerdi. Gördüğüm kadarıyla çok zenginleşmiş. Çok güzel ürün gelmiş. Burada imalat ve satış var. Birçok imkan sağlanmış. Kuyumcukent AVM’ye altın, pırlanta, mücevher almak isteyen herkes gelebilir. Çok fazla çeşit var. İstedikleri her şeyi burada yaptırabiliyorlar bu çok önemli. Ziyaretçilerin burada alışveriş yapmaları daha mantıklı.’’

Kuyumcukent AVM Yılbaşı ve Sevgililer Günü Alışveriş Festivali 15 Şubat’a kadar devam edecek.
Kaynak: İHA