Öğrenci Konseyi Başkanından Altay'a Ziyaret

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Öğrenci Konseyi Başkanı Alper Selçuk, Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Öğrenci Konseyi Başkanından Altay'a Ziyaret
Selçuk Üniversitesi’nde kasım ayında gerçekleşen öğrenci konseyi seçimlerinin ardından Öğrenci Konseyi Başkanlığını kazanan Alper Selçuk, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret etti.

Selçuklu’nun genç nüfusu ile önemli bir üniversite şehri olduğunu söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Üniversiteli genç arkadaşlarımızın her fırsatta yanında oluyor, onlardan gelen fikir ve önerilere önem veriyoruz. Gençlerle buluşmak bizlere büyük bir mutluluk ve ilham kaynağı oluyor. Gençlerin özgüveni ve farklı fikirleri takdire değer” dedi.

Selçuk Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı’na seçilen Alper Selçuk’u tebrik eden Altay, “Alper Selçuk kardeşimizde Selçuk Üniversitesi’nde gerçekleşen öğrenci konseyi seçimlerinin ardından başkanlığa seçildi. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum, Allah utandırmasın. Selçuklu Belediyesi olarak gençlere olan desteğimiz devam edecektir” diye konuştu.

Üniversite öğrencilerine ve genç nüfusa olan katkılarından dolayı Başkan Altay’a teşekkür eden Selçuk Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Alper Selçuk, “Selçuklu Belediyesi’nin genç bir başkana sahip olması biz üniversite öğrencileri için büyük bir avantaj. Dilediğimiz zaman kendisiyle görüşebiliyor, isteklerimizi iletebiliyoruz. Bizlere olan desteğinden dolayı Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA