Minik Melis Hem Yeni Yaşına, Hem Yeni Yaşamına 'Merhaba' Dedi

İzmir’de, yaklaşık 2 yıl önce lösemi tanısı konan ve geçirdiği kemik iliği operasyonunun ardından eski sağlığına kavuşan 9 yaşındaki Melis Akbaş, doğum günü partisinde yeni yaşamına ’merhaba’ dedi

Minik Melis Hem Yeni Yaşına, Hem Yeni Yaşamına 'Merhaba' Dedi
İzmir’de 9 yaşındaki Melis Akbaş, 2 yıl önce lösemi hastalığına yakalandı. O yıllarda 7 yaşında olan ve hastalıkla erken yaştan tanışan Akbaş, ailesinin desteğiyle minik bedeniyle hastalıkla mücadele etti. Tedavilerini aksatmayan ve herkese örnek olan 9 yaşındaki Melis, bu süre zarfında da okula gidemedi ve eğitimini dışarıdan sürdürdü. Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji ve Kemik İliği Transplantasyonu Hastanesi’nde lösemi tedavisi gören Melis’e Almanya’daki bir donörden alınan ilik nakledildi. Minik Melis, kısa bir süre sonra ise sağlığına kavuştu.

ARTIK OKULA GİDEBİLİYOR

Melis Akbaş, hastalıktan kurtulduktan sonra ise eğitimine 3’üncü sınıftan başladı.

Melis için bir de doğum günü partisi düzenlendi.

Kocaman yüreğiyle etrafa gülücükler saçan minik Melis, bu doğum günü partisiyle hem yeni yaşına, hem de yeni yaşamına ’merhaba’ dedi.

Melis’i Tepekule Özel Günler Salonu’nda düzenlenen bu özel gününde ailesi, öğretmenleri ve arkadaşları da yalnız bırakmadı.
Kaynak: İHA