Banetti Ve Rodilla Kıtalar Arası Lezzet Köprüsü Olmaya Aday

Banetti ve Rodilla markaları ile makarna, un ve irmik üretimini bünyesinde gerçekleştiren Acarsan Holding, dünya pazarlarının vazgeçilmez aktörleri arasına girerek kıtalar arası lezzet köprüsü kurmaya aday oldu.

Banetti Ve Rodilla Kıtalar Arası Lezzet Köprüsü Olmaya Aday
2003 yılında un üretimine başlayan, 2015 yılında makarna ve irmik üretimiyle devam eden Acarsan Makarna Un Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. hem iç piyasa hem de dış piyasada etkinliğini planlı olarak sürdürürken, iç piyasada payını arttırarak yurt içi ağını hızla oluşturuyor. Acarsan Holding’den yapılan yazılı açıklamada, ulusal ve uluslararası gıda fuarlarının ilgi odağı olan Banetti ve Rodilla ikilisinin uluslararası makarna, un ve irmik sektörünün devleri arasında hızla yerini aldığı bildirildi.

Son olarak Almanya’nın Köln kentinde 192 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen Uluslararası Anuga Köln 2015 Gıda Fuarına katılan Acarsan Holding, markalarıyla adından sıkça söz ettirerek fuarın yıldızı olmayı başardı. Kıtalar arası lezzet köprüsü oluşturmayı hedeflediklerini belirten yetkililer dünyanın birçok ülkesinden önemli talep aldıklarını bildirdi.
Kaynak: İHA