AK Parti İl Başkanı Özden'in 10 Kasım Mesajı

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 77’inci yılı nedeniyle mesaj yayımladı.

Atatürk’ü şükranla andıklarını ifade eden Başkan Özden, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ne mutlu ki, onun genç nesillere emanet ettiği ve ’en büyük eserim’ dediği Türkiye Cumhuriyeti bir demokrasiyle taçlanmış olarak yine onun işaret ettiği hedefler istikametinde varlığını sürdürmektedir. Gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla, Cumhuriyetimizi çok daha müreffeh bir devlet haline getireceklerine inancımız tamdır. Atatürk’ün temel felsefesi, bu ülkeyi muasırlaştırmak, milletimizin sahip olduğu imkanları güçlendirmek, Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmaktır. Tüm nesillerin, Atatürk’ü çok iyi tanıması, iyi anlaması ve hedefleri hakkında bilgi sahibi olması ülkemizin geleceği açısından da büyük önem taşımaktadır.

Türkiye, bugün Cumhuriyetimizin kuruluş idealine uygun olarak özgür ve müreffeh dünyanın güçlü bir ülkesi, medeni milletler camiasının saygın bir üyesi haline gelmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhuriyet değerlerimizi her türlü siyasi ve toplumsal tartışmanın üzerinde tutmaya devam edeceğiz.

Ben, bu düşüncelerle aramızdan ayrılışının 77’ inci yıldönümünde kendisini bir kez daha rahmetle ve şükranla anıyorum."
Kaynak: İHA