Milletvekili Orhan Deligöz'den TYB Erzurum Şube'sine Ziyaret

1 Kasım seçimlerinin ardından Ak Parti’den Erzurum Milletvekili seçilen Orhan Deligöz seçim sonrası kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Orhan Deligöz'den TYB Erzurum Şube'sine Ziyaret
Mazbatasını alan Orhan Deligöz ilk olarak Türkiye’nin köklü Sivil Toplum Kuruluşlarından olan TYB Türkiye Yazarlar Birliği’nin Erzurum Şubesi’ni ziyaret etti.

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube Başkanı M.Hanefi İspirli ve Denetim Kurulu Üyesi Muhammet İspirli’nin hazır bulunduğu ziyarette seçimler ve STK’lar konusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Şube Başkanı İspirli, Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz’e Erzurum’u TBMM’de layıkıyla temsil edeceğine inandığını belirterek hayırlı olması temennisinde bulundu. Derneğin Erzurum’da yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi veren İspirli, siyasilerin STK’lar ile olan müsbet ilişkilerinin Erzurum için büyük bir kazanç olacağını söyledi.



Erzurum’un büyük kazanımları hak eden bir şehir olduğunu, kadim şehir, kültür şehri, edebiyat şehri olduğunu hatırlatarak yapacakları faaliyetlerde Deligöz’ün yanlarında olacağına inandıklarını vurguladı.

Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz ise Türkiye Yazarlar Birliği’ni Ankara’da iyi bildiğini, Sayın Cumhurbaşkanımızın çok uzun yıllardır takip ettiği STK’lardan biri olduğunu dile getirerek; Erzurum Şubesi’nin Erzurum adına yapacağı bütün olumlu faaliyetlerde elinden gelen desteği vereceğinin bilinmesini istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Başkanı M.hanefi İspirli; günün hatırasına “Hiç kimse” isimli şiir kitabını imzalayarak Milletvekili Deligöz’e hediye etti.
Kaynak: İHA