Clk Akdeniz Elektrik'ten Kent Merkezine Ücretsiz İnternet Noktası

CLK Akdeniz Elektrik, kent kültürünü ve sosyal hayatı destekleyen projelerine ücretsiz interneti de ekledi. 1.7 milyondan fazla abonesi bulunan CLK Akdeniz Elektrik, vatandaşlar için ücretsiz internet noktasını hizmete soktu.

Clk Akdeniz Elektrik'ten Kent Merkezine Ücretsiz İnternet Noktası
Ücretsiz internet noktasında, dileyen herkes Wİ-Fİ bağlantısından yararlanabiliyor. CLK Akdeniz Elektrik , projesinin ilk ayağını, Cumhuriyet Meydanı, Saat Kulesi Karşısında hayata geçirdi. Wi-Fi hizmeti veren internet direği, çevreci olma özelliği ile öne çıkıyor. Vatandaşların ücretsiz şarj noktası olarak da hizmet aldığı internet direği güneş enerjisiyle çalışıyor ve ihtiyacı olan tüm enerjiyi güneşten alıyor.

Ücretsiz internet noktası hakkında CLK Akdeniz Elektrik’ten yapılan açıklamada çağın en önemli buluşlarından olan internetin bilgiye ulaşmanın en kolay yolu olduğu, bilgi toplumu olma yolunda internetin eğitici ve öğretici etkilerinin artırılması ve insanlar arasındaki sosyal etkileşimin yine internet aracılığı ile çoğaltılmasının hedeflendiği vurgulandı. Bu hedef doğrultusunda kentin insan yoğunluğu olan bölgelerinde ücretsiz Wİ-Fİ noktalarının artacağı kaydedildi
Kaynak: İHA