Vog Estetik'ten Öğretmenlere 'Güzellik Jesti'

Çayyolu’nda tecrübeli kadrosu ile hizmet veren Vog Estetik Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere yüzde 50 indirimin yanı sıra bazı hizmetlerini de ücretsiz verecek.

Vog Estetik'ten Öğretmenlere 'Güzellik Jesti'
Vog Estetik Merkezi işletmecisi Gülsen Demiraslan, yaptığı açıklamada, "Bizlerin bugünlere gelmesinde en büyük katkısı olan eli öpülesi öğretmenlerimize ne yapsak azdır" dedi.

Bu çerçevede 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel kampanya başlattıklarını bildiren Demiraslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dünyanın en kutsal mesleğini yapan öğretmenlerimizi unutmadık. Biz de Vog Estetik olarak 24 Kasım -15 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, yüzü gençlendiren yenileyen maske, mini cilt bakımı ve yaşlanmayı yavaşlatacak ve cildi güzelleştirecek çeşitli uygulamalar öğretmenlerimize ücretsiz olacak. Ayrıca Cilt Bakım Birimi, Zayıflama Birimi, selülit masajı, vücut analizi, epilasyon, vücut, el ve ayak bakımı, pilates gibi diğer hizmetlerde de yüzde 50 oranında indirim uygulanacak. Güleryüzlü ve kaliteli hizmetten ödün vermeden hizmetlerini sürdüren merkezimizden öğretmenlerin de yüzde yüz müşteri memnuniyeti ile ayrılacağına olan inancımız sonsuzdur. "

24 Kasım Öğretmenler Günü’nü de kutlayan Demiraslan, bu kampanyayı her yıl geleneksel hale getirmeyi planladıklarını bildirdi.

STRESİN CİLDE ETKİSİNİ YOK ETMEK

Merkezde görevli Medikal Estetisyen ve Güzellik Uzmanı Vildan Taş Mumcu da, öğretmenlerin stres altındaki meslek grubunda yer aldığını anlatarak, "Cildimizdeki yağlanmayı artırarak ciltteki gözeneklerin kapanmasına yol açar. Bu durum zamanla ciltte enfeksiyona ve sivilce oluşumuna yol açar. Stresli durumlarda cildimize daha az kan gider. Bu da cildimizin daha solgun görünmesine yol açar. Yine cilde kan akışı yavaşlayınca cilt hücreleri kendini daha yavaş yeniler ve bu durum cildin kuru görünmesine neden olur. Dileyen öğretmenlerimizin cildine uygulayacağımız cilt bakımları ile kendilerini yenileyecekler" diye konuştu.

İşletme olarak her zaman sosyal sorumluluk projeleri içinde yer aldıklarını ifade eden Mumcu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Türk kadını hangi meslek grubunda olursa olsun, bakımlı ve güzel olmak istiyor. Vog Estetik Merkezi olarak Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi’ndeki merkezimizde emin ellerde her zaman öğretmenlerimizi daha genç, güzel, fresh ve bakımlı yapmanın gayreti içindeyiz. Bizim onlara yapacağımız güzellik jesti ile, daha bir güzelliğe ve yenilenmeye yönelik yolculuğa çıkacaklar."
Kaynak: İHA