'Mitsubishi Electric Çevre Duyarlılığı Konusunda Fark Yaratıyor'

İSTANBUL - Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, her zaman 'Daha İyisi İçin Değişim' (Changes for the Better) felsefesini önde tutan Mitsubishi Electric'in, bu özelliği sayesinde sadece ürünlerinin teknolojisi, güvenilirliği ve kalitesiyle değil çevre duyarlılığı konusunda da fark yarattığını belirtti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Mitsubishi Electric ana sponsorluğunda, İklimlendirme-Soğutma-Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD) tarafından düzenlenen Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı'nda konuşan Altaç, Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri olarak enerji tasarrufundan ödün vermeden yaşam alanlarını daha konforlu hale getirmeyi amaçladıklarını vurguladı.

Altaç, iklimlendirme sektörüne destek olmaya büyük önem verdiklerine dikkati çekerek, sektöre katkı sağlamak adına sektörel etkinlikleri desteklemeye devam edeceklerini dile getirdi. Altaç, şunları kaydetti:

"Sezonsal Verimlilik Kriterleri doğrultusunda enerji sınıfları ölçeği A, A+, A++ ve A+++ gibi yeni ölçüm kriterlerine göre yeniden düzenlendi. Bu nedenle eski kriterlere göre en üst enerji sınıfında yer alan mevcut bir ürün ile yeni sistemin en üst sınıfı A+++ kategorisine giren bir ürün arasında enerji tüketimi ve dolayısıyla kullanıcının masrafları açısından büyük farklar oluştu. Yeni nesil tüm Mitsubishi Electric klimalar, Sezonsal Verimlilik Kriterleri'ne göre A, A+, A++ ve A+++ enerji sınıflarında yer aldı.

Mitsubishi Electric markası, çevreye büyük önem vermektedir. Her zaman 'Daha İyisi İçin Değişim' (Changes for the Better) felsefesini önde tutan Mitsubishi Electric, bugün bu özelliği sayesinde sadece ürünlerinin teknolojisi, güvenilirliği ve kalitesiyle değil çevre duyarlılığı konusunda da fark yaratıyor. Mitsubishi Electric'in 100. yıl dönümü olan 2021 yılına denk gelen uzun dönemli çevresel yönetim vizyonumuz 'Çevre Vizyonu 2021' çerçevesinde, çevresel duyarlılığı teşvik etmek, düşük karbon salınımı ve geri dönüşüm konularında bilinç artışına katkı yaratmak temel hedeflerimiz arasında bulunuyor."

- "Keşfetteam ile müşterimiz için en uygun klimayı belirliyoruz"

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri'nin, sadece ürünleri ile değil sunduğu hizmetlerle de dikkat çektiğini ifade eden Altaç, şu bilgileri de paylaştı:

"Keşif hizmetimiz 'Keşfetteam' ile geleneksel olarak göz kararı yapılan keşiflerin yerine, iç ve dış ortam koşullarını da göz önünde tutuyor ve daha detaylı hesaplama yapan özel yazılımımız sayesinde müşterimiz için en uygun klimayı belirliyoruz. Uzman Keşfetteam ekiplerimiz en son teknoloji ekipmanlarla termal görüntüleme yaparak ortamdaki yalıtım sorunlarını ve ısı kaçak noktalarını tespit ediyor ve yaşanabilecek konforsuz koşullar hakkında müşterilerimizi bilgilendiriyor. Böylece daha az enerji tüketirken, klimalarımızdan tam verim alınmasını sağlıyoruz. Ayrıca yeni yazılım teknolojisi 'Artırılmış Gerçeklik' ile ihtiyaca en uygun klimanın odada nasıl duracağını keşif esnasında müşterilerimize deneyimletiyoruz."

Kaynak: AA