Doka Körfez Ülkelerinde Tanıtım Çalışmalarını Sürdürüyor

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE), Doğu Karadeniz’deki yatırım ortamını tanıttı.

İlk olarak Dubai Ticaret Odası ve Dubai Serbest Bölgesi’ni ziyaret eden heyet, ayrıca BAE’nin Dubai’den sonra ikinci büyük fuarı olan Abu Dabi Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na (IREIS 2015) katılarak bölgenin gayrimenkul ve turizm yatırım ortamının tanıtımı gerçekleştirdi.

Dubai Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde Dubai Ticaret ve Sanayi Odası (DCCI) Başkan Yardımcısı Atiq Juma Faraj Nasib, Dubai Ticaret Odası’nın tanıtımı ve faaliyetleri hakkında Doğu Karadeniz Heyet’ine sunum yaptı. Ziyaret kapsamında Dubai Ticaret Odası ile Doğu Karadeniz Bölgesi’nin yatırım ve dış ticaret konularında potansiyelinin artırılması kapsamında işbirliği yapılmasına karar verilerek, bu kapsamda Dubai Ticaret Odası’nın organizasyonunda Doğu Karadeniz Günleri yapılması kararlaştırıldı.

Ziyaretleri gerçekleştiren Doğu Karadeniz Heyeti’nde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, TTSO Yönetim Kurulu Üyesi Özcan İlarslan, DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım ve Trabzon Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Murat Karaca yer aldı.
Kaynak: İHA