My Kolej, 'İyilik Her Zaman Her Yerde' Gönüllüsü Oldu

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi ve İHH İnsani Yardım Derneği Manisa Şubesi İş birliği ile Türkiye Genelinde başlatılan mülteciler için Un Kampanyasına Manisa Özel Murat Yıldırım (MY Kolej) Ortaokulu öğrencileri de destek verdi.

My Kolej, 'İyilik Her Zaman Her Yerde' Gönüllüsü Oldu
İHH Manisa İnsani Yardım Derneği Başkanı Necmettin Okumuş tarafından Özel Murat Yıldırım Ortaokulu Konferans Salonunda bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

İHH Dernek Başkanı ve aynı zamanda Milli Eğitim Şube Müdür Yardımcısı olan Necmettin Okumuş, “Bu bir sessiz çığlıktır, bu bir feryattır. Kardeşlerimiz bizleri çağırıyor. Bizler komşusu açken tok yatamayan Peygamberin ümmetiyiz. Ensar olma vakti geldi. Gün bugündür. Suriye’de ve kamplarda un bitmek üzere. Bir ekmeğin fiyatı Suriye’de 17-18 TL’ye ulaştı. Bölgede 17 Kampımız var. Bizler gönül elçileriyiz. Her gün 50 bin insanın yiyecek ve barınma ihtiyacını karşılıyoruz. Suriye’deki fırınlara destek veriyoruz. Un Stokları bitmek üzere. Kardeşlerimiz bizden yardım bekliyor. Bu feryadı duymak, gereğini yapmak insanlık vazifemiz. Unutmayın! Hakiki dost, senin sıkıntılı zamanlarında senin izzeti nefsini kırmadan sana yardım edendir.” dedi.

Özel Murat Yıldırım Ortaokulu Müdürü Cemalettin Akgül ise, “Yüreği iyiliğin Yolundan geçmiş, yüreği iyiliğe dokunmuş öğrencileri ile hayata geçirilmiş ya da planlanmakta olan bütün projelerde İHH Gönüllüsü olarak destek vereceğiz. Sadakayı gizli vermenin iyiliğin hazinesi olduğunun farkındayız fakat insanlık ve iyilik adına başlatılmış bu projenin daha fazla gönüllüsü olsun diye elimizden geldiği kadar reklam ve tanıtım yapacağız.” diye konuştu.

Akgül, öğrencilerin yüreklerine dokunduğu için İHH Manisa İnsani Yardım Derneği Başkanı Necmettin Okumuş’a katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA