AK Parti Milletvekili Kaleli'den Çumra TMO'ya Ziyaret
AK Parti Konya Milletvekili Uğur Kaleli, AK Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar ve Çumra Ziraat Odası Başkanı Süleyman Akbaş, Toprak Mahsulleri Ofisi Çumra Ajans Amirliği’ni ziyaret etti.

Asılsız olan bir konunun da ofisin ürün alımını durdurması olduğunu belirten Kaleli, “Şubat ayının sonuna kadar randevu sırası mevcut, talep olması halinde de sürekli alımlar devam edecek. Ayrıca günlük alım kotası 500 tondan bin 500 tona çıkarılmıştır. Çumra TMO çalışanları günlük 12 saat alım, 12 saat kurutma olmakla beraber vardiyalı bir şekilde 24 saat özveriyle çalışmaktadır” dedi.
Ziyarette konuşan Çumra Ziraat Odası Başkanı Süleyman Akbaş da, “Basında yer alan beyanlar tarafıma ait değildir, tamamen çarpıtılmıştır. Başbakanımızın açıklamış olduğu pancar ve mısır alım fiyatları konusunda 20 bin çiftçim adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
AK Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar ise, gerek Arıkören Mahallesi’nde bulunan ofisin faaliyet göstermesi, gerekse günlük alım kotasının 3 kat artırılması konusunda baştan beri kendilerini destekleyen ve yalnız bırakmayan, sürekli çiftçilerin yanında olan Konya Milletvekili Uğur Kaleli’ye teşekkür etti.
