Ankara'daki Yozgatlılar Sorgun'da Buluştu

YOZGAT - Ankara’da oluşturulan Yozgat Sevdalıları Fikir ve Proje Kulübü, ilk toplantısını Sorgun’da yaptı.

Termal tesislerde gerçekleştirilen toplantıda konuşan organizasyon komitesi başkan yardımcısı Doç. Dr. İbrahim Erdoğan, Yozgat’ı Anadolu’nun parlayan bir yıldızı haline getirmek için çalışmaya başladıklarını ifade etti.

Yozgat Sevdalıları Fikir ve Proje Kulübü üyelerinin Ankara'da her toplantılar düzenleyerek Orta Anadolu Kalkınma Ajansları'na çeşitli projeler sunacağını vurgulayan Erdoğan, şöyle konuştu:

"Böylelikle, Kalkınma Ajansı'ndan Yozgat’ın alacağı payın yükseltilmesine çalışacağız. Ayrıca resmi kurum ve kuruluşlarımızın yatırım programlarında Yozgat’a öncelik verilmesi için çalışmalar yapacağız. Zaman zaman da değerli Yozgat milletvekilleri ile bir araya gelerek geliştirdiğimiz projeleri sunacağız."

Toplantıya, Yozgat milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Ertuğrul Soysal, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Sorgun Kaymakamı Ali ArslantaşSorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Çayıralan Belediye Başkanı Yasin Şahiner, Yozgat Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, Ankara'daki çeşitli resmi kurumlarla sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA