Vali Süleyman Kamçı Muharrem İftarına Katıldı
Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Muharrem İftarına katıldı.

Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Meşeli’nin okuduğu iftar duasının ardından, konuşan Malatya Cem Vakfı Başkanı Doğan, İl Müftüsü Çimen, Malatya Milletvekili Yaşar ve Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
Vali Kamçı İftarın ardından PTT’nin kuruluşunun 175. yılı münasebetiyle düzenlenen resepsiyona da katılarak PTT çalışanlarını tebrik edip onlarla bir süre sohbet etti. PTT Başmüdürü Ocak, Faaliyetleri ve hizmetleri hakkında detaylı açıklamaların yer aldığı bir konuşma ile katılımcıları bilgilendirirken PTT merkez hizmet binasının tadilat ve güçlendirme nedeni ile bir yıla yakın bir süre aynı cadde üzerinde 11 numaralı binada faaliyetlerine devam edeceği bilgisini de verdi.
