AK Parti Milletvekili Kavakçı Kan'a Gençlerden Müzik Molası

Seçim çalışmalarını Sancaktepe’de sürdüren AK Parti Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, gençlerin yaptığı sürprizle, müzik dinleyerek yorgunluk attı. Kavakçı Kan, Türkiye’de uygulanmaya çalışılan algı operasyonları ile terör örgütünün sempatik gösterilmeye çalışıldığını söyledi.

AK Parti Milletvekili Kavakçı Kan'a Gençlerden Müzik Molası
AK Parti Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Ravza Kavakçı Kan, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Sancaktepe’de, Sancaktepe Belediyesi Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Önce gençlik merkezini dolaşan Kavakçı Kan, daha sonra gençlerle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Ravza Kavakçı Kan, Türkiye’de yapılan algı operasyonları ile terör örgütünün sevimli gösterilmeye çalışıldığını ifade ederek, “Akabinde şunu görüyoruz ki PKK terörü bize sevimli gösterilmeye çalışılıyor belirli kanallar tarafından. O terör ortadan kalksın diye bu yola baş koyan liderler, sanki terörü körüklüyormuş, savaş açıyormuş gibi bir algı ortaya çıkartılıyor. Meclis çatısı altında sırtımızı terör örgütüne dayadık diyenler, bizlere dönüp ‘siz katilsiniz, siz insanları öldürüyorsunuz’ diyorlar. Batılı bazı haber unsurları, Türkiye’deki destekçileri ile beraber, PKK’yı DAEŞ ile savaşan sevimli bir terör örgütü olarak gösterip, bize bunu yutturmaya çalışıyorlar. Bu algı üzerinden, sanki Türkiye Cumhuriyeti DAEŞ’e destek veriyormuş gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Bizimle dalga geçiyorlar. Buna maalesef bazı insanlar inanıyor. Terör çözülsün, baldıran zehiri içsek de biz bu memlekette yapılmış olan haksızlıklara karşı duruş sergileriz diyen bir lideri, savaş açmakla suçluyorlar. Böyle bir durum yaşıyoruz şu anda. Bu manada doğruyu, yanlışı ayırt etmek zaman zaman zorlaşıyor. Ondan dolayı aklınıza hakaret edilmesine lütfen izin vermeyin. Kendiniz farklı kaynaklardan araştırın, doğruyu yanlışı bilin” şeklinde konuştu.

Bazı güçlerin ittifak halinde olduğunu vurgulayan Kavakçı Kan, gençleri provakatörlere dikkat etmeleri konusunda uyararak, “Etnik kimliğimiz, inancımız, rengimiz ne olursa olsun biz kardeşiz” dedi.

Konuşmaların sonunda ise gençlik merkezinin öğrencilerinden Burak Özden tarafından gitar eşliğinde şarkılar söylendi. Hareketli seçim çalışmalarından sıyrılarak bir süre de olsa mola veren Kavakçı Kan, söylenen şarkıları büyük bir keyifle dinledi.
Kaynak: İHA