AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, milletin istikrar, birlik, beraberlik ve kardeşliğin sürmesi için kendilerine dua ettiklerini söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Açıklaması
Milletvekili Şahin, 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Gündüzbey ve Yeşilyurt’ta esnafları, Yeşilyurt Ziraat Odası ve Yeşilyurt Din Görevlileri Vakfı’nı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, oda ve vakıf ziyaretinde bulunan Şahin, 1 Kasım seçimlerine kısa bir süre kalırken, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde 7 Haziran’a benzemeyen birçok yönleri gördüklerini ifade etti.

Milletvekili Şahin, milletin istikrarın, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin sürmesi için kendilerine dua ettiklerini kaydetti.

Şahin, "Vatandaşlarımızdan 7 Haziran öncesinde özellikle ’AK Parti’ye bir dersin verilmesinin şart olduğunu’ düşünen kesim, bizi tabiri caiz ise dilleriyle döverken bugün bakıyoruz o sözler tamamen duaya dönüşmüş. ’İstikrarımızı daim olsun’ diyorlar. ’Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimizde sabit olsun’ diye dua ediyorlar" dedi.

7 Haziran’da verilmek istenen mesajı çok iyi aldıklarını dile getiren Şahin, "Biz, asıl verilen mesajı 7 Haziran’da gerçekten en iyi şekilde aldık ve üzerimize düşeni yaptık. Vatandaşımızda bunun karşılığında geride bırakmış olduğumuz 4,5 aylık süre içerisinde o dersin ve cezanın çok ağır olduğunu kendileri de fark etmekteler. Bize değil, Türkiye’mize, yeni yetişen nesillerimize, geleceğimize ve bütün özellikle İslam coğrafyasında akan kanın durması için hassaten bu uğurda bedenini ortaya koyan AK Parti kadrolarının bunu hak etmediğini de zaten söylüyorlar" diye konuştu.

"TARIM VE HAYVANCILIĞA DEVASA DESTEKLER VERDİK"

Şahin, tarım ve hayvancılığa AK Parti iktidarları döneminde devasa destekler verildiğini hatırlatarak, desteklerin bundan sonrada devam edeceğini belirtti.

Şahin, "Gübre ve yem desteğinde KDV’nin kalkması konusu seçim beyannamemizde yer alıyor. Diğer desteklemelerimizde devam ediyor. Genç ve kadınlarımızdan yine bu sektörle uğraşanlara 50 bin TL karşılıksız destek verilecek. İşlerini yeni kuracak olan gençlerimize verilen destekler var. O yetmedi, faizsiz ve 3 yılda ödemesiz 100 bin TL destek verilecek. Amacımız, gerçekten tarımla iştigal eden insanlarımızın yaşamış olduğu bölgelerde, o toprakları, o bölgeleri, o mekanları sahiplenen insanlarımız var ise, onların hayatlarının daha da kolaylaştırılabilmesi için, oraların daha da cazip hale gelebilmesi için önlerindeki engelleri kaldırmak" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA