'Yaktın Beni' Filminin Özel Gösterimiyle Adana'ya Yıldız Yağacak

Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde yeniliğin enerjisi dolu dizgin devam ediyor. Adana Optimum AVM, bu kez vizyona girdiğinden bu yana büyük ilgi gören “Yaktın Beni” filminin ünlü oyuncularını ağırlıyor.

Başrol oyuncuları, film ekibi ve sinema severler 24 Ekim Cumartesi günü (yarın) 15:30’da Optimum’daki Avşar Sinemaları önünde yapılacak söyleşi sonrasında hep birlikte filmi seyredecek.

Yönetmenliğini Can Yücel’in, senaristliğini Uğraş Güneş’in yaptığı kahkaha dolu filmin başlıca rollerini Uğur Yücel, Sarp Apak, Sinem Kobal, Meltem Cumbul, Hasibe Eren ve Sezai Aydın paylaşıyor. Özel gösterim öncesi saat 15:30’da başlayacak söyleşiyle sinema severler ünlü oyuncular Uğur Yücel, Sinem Kobal, Meltem Cumbul, Hasibe Eren, Can Yücel, Şükrü Erol Avcı, Engin Sarıal ve Gözde Yılmaz ile sohbet etme fırsatı bulacak.

İzleyicileri 100 dakika süresince günlük yaşamın stresinden uzaklaştırıp kahkahaya boğan Yaktın Beni, itfaiye çalışanı olan ve annesini kaybettikten sonra yıllardır birlikte olduğu İpek ile evlenmeye hazırlanan Selam’ın çevresinde gelişiyor. Selam’ın hayalleri ve yaşantısı yıllardır görmediği dayısı Macit’in çıkagelmesiyle karışıyor. Macit’in İpek’e aşık olması ise işleri tamamen karmaşaya dönüştürüyor.
Kaynak: İHA