AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Koyuncu Açıklaması

AK Parti İstanbul 3. Bölge’den Milletvekili Adayı Hüseyin Koyuncu, "Bir yiğit çıktı, IMF’nin önünde ceketini ilikleyen Türkiye’yi önünde selam durulan bir Türkiye yaptı. Sırf başörtüsü takıyor diye yobaz damgası vurulan kardeşlerimizin önünü açtı. 13 yıl gibi kısa bir sürede refah seviyesini baştan dizayn etti. Şimdi biz bu yiğit önderin peşinden gitmeyelim mi, davasına ortak olmayalım mı? Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında olmazsak tarih bizi ayıplar" dedi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Koyuncu Açıklaması
Milletvekili adayı Hüseyin Koyuncu yaptığı açıklamada, "Ülkemizin birçok zenginlik ve güzelliği içinde barındırması sebebiyle iç ve dış güçlerin huzurun ve sükunun bozulması için elinden geleni yapmakta, halkı galeyana getirmeye yönelik oyunlar oynamaktadırlar. Topluma ve biz siyasilere düşen en önemli görev; birlik beraberliğimizi her yerde ve her zaman göstererek fırsat vermemek bununla hak ettikleri dersi vermektir. Doğulu bir kardeşiniz olarak şunu da söylemek isterim;şer güçler bizleri sevmez. Onlar İslam coğrafyasının yeraltı kaynaklarını, zenginliklerini severler. Bugün İslam coğrafyasında olan zulüm dünyanın hiçbir yerinde yoktur.Bu oyunlara karşı gözlerimizi dört açıp, birlik, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmadan birbirimize kenetlenerek yolumuza çıkan engelleri bertaraf etmeliyiz.Bize de düşen olaylara itidalle yaklaşmaktır" dedi.

Ülkemizin darbelerden, koalisyonlardan ve ekonomik krizlerden çok çektiğini belirten Koyuncu, "2001 yılında Cumhurbaşkanı’nın Başbakana Anayasa’yı fırlatması sonucu ortaya çıkan ekonomik krizi unutmamızın imkanı yoktur.Ticaret yapan bir insan olarak tüm malvarlığımı bir gecede yitirdim. Aynı şekilde Bursa’da tekstille uğraşan çok arkadaşım iflas edip fabrikalarını kapattı. Bunalıma girip intihar edenler oldu. Sonra bir yiğit çıktı. IMF’nin önünde ceketini ilikleyen Türkiye’yi önünde selam durulan bir Türkiye yaptı. Sırf başörtüsü takıyor diye yobaz damgası vurulan kardeşlerimizin önünü açtı. 13 yıl gibi kısa bir sürede refah seviyesini baştan dizayn etti. Şimdi biz bu yiğit önderin peşinden gitmeyelim mi, davasına ortak olmayalım mı? Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında olmazsak tarih bizi ayıplar, yüzünü çevirir. Biz de parti kurucumuz Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı bu yolda onunla ve Başbakanlık makamını devrettiği AK Parti Genel Başkanımız, hocamız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’yla yan yana omuz omuza yürüyeceğiz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA