Uzunlular Açıklaması 'Üniversitelerimiz Huzurlu Bir Eğitim Yuvasına Dönüşecek'

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Uzunlular, "Üniversitelerimiz ülkücü gençlerin başkanlığında huzurlu bir eğitim yuvası haline dönüşecektir" dedi.

Uzunlular Açıklaması 'Üniversitelerimiz Huzurlu Bir Eğitim Yuvasına Dönüşecek'
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Uzunlular, göreve geldiğinden bugüne Çukurova Üniversitesi, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlıkları ve Lise İl Temsilciliğini ülkücü öğrencilere kazandırdığını, şimdide Çağ Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı seçimlerinde Adana Ülkü Ocakları Yöneticisi Oğuzhan Uçman’ın başkan seçildiğini belirtti.

Başkan Uzunlular seçim sonuçlarının ardından yaptığı açıklamada, “Bizim ülkümüz müreffeh bir toplumun oluşturulmasında en önemli paya sahip gençlerimizi Türklük ve İslam şuuru altında vatanperver bir nesle dönüştürmek vardır. Gençlerimizin ideallerini gerçekleştirmesinin yolu eğitimden geçmektedir. Üniversitelerimiz ülkücü gençlerin başkanlığında huzurlu bir eğitim yuvası haline dönüşecektir. Bu vesileyle Çağ Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı’nı kazanan ülkücü kardeşim Oğuzhan Uçman’a başarılar dilerim” diye konuştu.

Kaynak: İHA