Milletvekili Salih Fırat, Bir Günde 15 Köy Gezdi

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili adayı Salih Fırat seçim çalışmaları kapsamında bir günde 15 köyü ziyaret etti.

Milletvekili Salih Fırat, Bir Günde 15 Köy Gezdi
Seçim çalışmalarına devam eden Milletvekili Salih Fırat, İl başkanlığı tarafından belirlenen program dahilinde gezilerini sürdürüyor.

Salih Fırat, Yeni Güven köyünden başlayan ziyaret Çemberlitaş, Yenice, Toptepe, Olgunlar, Kemerkaya, Kalburcu, Pınaryayla, Kovuk, Ağın, Bozatlı, Kayadibi, Kanikürk, Tetikan’ın ardından Derinsu köyünde son buldu.

Köylülerle sohbet eden Salih Fırat, 1 Kasım seçimin çok kritik olduğunu ve Türkiye’nin çok hassas bir süreçten geçtiğini söyleyerek köylülerden destek istedi.

Fırat, ‘’Çok sayıda köylerimizi gezerek herkesle buluşmaya çalıştık. 15 köyümüzü ziyaret ederek köylü vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinledik. Köylü milletin efendisidir, anlayışıyla hareket edip her anlamda köylü vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın sıkıntılarını yerinde inceleyip çözüme kavuşturmaya çalıştık ve çalışıyoruz. Onlar da AK Parti hizmetlerinden memnunlar. Dolayısıyla 1 Kasım seçimlerinde Adıyaman’da 5-0 yaparak tarih yazacağız inşallah. Huzur diyoruz, kardeşlik diyoruz ve sen yok ben yok Türkiye var mantığıyla Ak Partiyi 2023 hedeflerine ulaştıracağız’’ şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA