BÜ'de Güvenli Eğitim Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Bartın Üniversitesi’nde Güvenli Eğitim Ortamı Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

BÜ'de Güvenli Eğitim Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
Bartın Üniversitesi’nde, 2015-2016 eğitim öğretim yılında akademik faaliyetlerin güven ortamı içerisinde yapılmasını sağlamak ve Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun öğrenci yurtlarında huzur ve güvenliğin korunması için alınması gereken önlemler ve yapılması gereken çalışmaları görüşmek üzere Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu başkanlığında Güvenli Eğitim Ortamı Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, BÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, güvenlik birimlerindeki ilgili şube müdürleri ile diğer kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri katıldı.

Toplantıda, üniversite ile öğrenci yurtlarında ve çevresinde meydana gelebilecek olaylara karşı gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması, yasal olmayan eylem ve etkinliklere meydan verilmemesi, olaylara karışanların tespit edilerek haklarında gerekli yasal işlemin yapılması, ilgili kurum kuruluşların ve üniversite yönetimi ile koordine içerisinde hareket edilmesi ve etkin tedbirlerin alınması konuları üzerinde duruldu.
Kaynak: İHA