Kezban Hatemi: Reza Zarrab en masum kişidir

Memleket Meselesi programına katılan avukat Kezban Hatemi, 17-25 Aralık komplosu ile ilgili açıklamalarda bulunarak suçlanan kişiler içerisinde yer alan Reza Zarrab'ın en masum kişi olduğunu söyledi.

Kezban Hatemi: Reza Zarrab en masum kişidir
Murat Gener, Melih Altınok, Mehmet Metiner ve Kezban Hatemi'nin katıldığı A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programında 17-25 Aralık darbe girişimi, fezleke ve gündemin önemli başlıkları masaya yatırıldı.

Kezban Hatemi paralel yapının kendi notlarına göre 27 Ekim günü teknik takibi durdurmalarına rağmen terör örgütü diye suçladığı kişileri 17 Aralık'a kadar müdahale etmemesinin merak konusu olduğunu söyledi.

ZARRAB EN MASUMU

Sözde terör örgütünün başındaki kişinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve üyelerinden birinin de Kezban Hatemi'nin kocası Hüseyin Hatemi'nin olmasını rezalet olarak değerlendiren Hatemi 'Bu nasıl bir fezlekedir arkadaşlar. Her şey var dosyada ! Fatih Belediyesi var Reza Zarrab var. Zarrab bu işin içinde en masumu! Iran'dan Zarrab'a gönderilen petrol parası anasın ak sütü kadar helaldir. Bu olay çok açık ve net belgelerle belgesel olarak çekilecek. Oranın en masum insanı da odur.' dedi.

Egemen Bağış'ın ise Reza Zarrab'ın bürokratik işlemlerini takip ettiği, işadamının babasına İtalyan vizesi ve oturma izni alınmasını sağladığı iddia edilmişti. Hatemi 'Ufak bir miktar paraya alınan vizeye kim 500 bin $ para verir? Üstelik alınmayan bir vize içinezlekede bunlar yazıyor. Başvuru yok,vize yok! Bu insanların itibarları bir algı ile mahvedildi. Bu insanların çocukları okullarında ne kadar acı çektiler. Ben dün iki bakanın eşleri ile konuştum hüngür hüngür ağlıyorlardı bu karara. Bu rezalete rağmen AK Parti komisyona gitmemeli idi. Düzmece bir operasyon ve darbe hazırlığı yapmışsın. Allah'a şükür acele ettiği için de muvaffak olamamışsın' diye konuştu.