Genç Kızlarda Voleybolun Şampiyonu Kız Meslek Lisesi Oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2014-2015 öğretim yılı okul spor faaliyetleri Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği final maçları oynanan karşılaşmaların ardından sona erdi.

Genç Kızlarda Voleybolun Şampiyonu Kız Meslek Lisesi Oldu

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda oynanan maçların ardından sona erdi.

Müsabakalar sonucunda Genç Kızlarda birinciliği Kız Meslek Lisesi, ikinciliği Şehit Hasan Özüberk Anadolu Lisesi, üçüncülüğü ise Sağlık Meslek Lisesi aldı

2014-2015 öğretim yılı okul spor faaliyetleri Genç Kızlar Voleybolda Kilis’i temsil edecek olan Kız Meslek Lisesine ödülünü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı takdim etti. Arkaltı, “İlimizi Genç Kızlar Voleybolda temsil edecek olan Kız Meslek Lisesinin şampiyonluklarını kutluyor. İl dışındaki maçlarda başarılar diliyorum” dedi.

Dereceye giren diğer takımlara ödüllerini Kız Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Kurtboğan ve Spor Şube Müdürü Kamil Ateş takdim etti

Kaynak: İHA