3 Ocak - Kiraz Mevsimi 26. Son Bölüm / Ayaz ile Öykü Sahilde Nikah Kıydı! İzle

Kiraz Mevsimi Son Bölüm / Sevilen dizi Kiraz Mevsimi 26.yeni bölüm ile ekranlara geldi. Kiraz Mevsimi'nin son bölümüne Ayaz'ın Öykü'yü kaçırıp sahilde sürpriz nikah kıydığı sahne damgasını vurdu. İşte Kiraz Mevsimi'nin son bölümünde yaşananlar...

3 Ocak - Kiraz Mevsimi 26. Son Bölüm / Ayaz ile Öykü Sahilde Nikah Kıydı! İzle
Video İzle Kiraz Mevsimi Son Bölüm Ayaz ile Öykü Sahilde Nikah Kıydı!... Kiraz Mevsimi dizisi dün akşam yayınlanan 26. yeni bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizi Kiraz Mevsimi'nin 26. son bölümünde sürprizlerle dolu anlar yaşandı. İşte Kiraz Mevsimi 26. son bölümüne damga vuran anlar..

-KİRAZ MEVSİMİ 26. SON BÖLÜM-

Fox TV ekranlarında yayınlanan Kiraz Mevsimi dizisi dün akşam yayınlanan 26. yeni bölüm ile seyircisiyle buluştu.

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi olan Kiraz Mevsimi yine muhteşem bir bölümle fanatiklerini ekran başına kilitledi. Geçen haftaya damgasını vuran Öykü ile Mete'nin nikah sahnesinin gerçek yüzü bu hafta belli oldu. Nikahın tamamen Ayaz'ın oyunu olduğu sonradan anlaşıldı.

Öykü ile Mete nikahın ardından otel odalarına çekildiler. Garson kılığına giren Ayaz ise oda servisi olarak odaya girdi. Öykü ilk olarak Ayaz'a çok kızsada yine dayanamadı ve onunla birlikte otelden ayrıldı.

AYAZ İLE ÖYKÜ SAHİLDE NİKAH KIYDI!

Kiraz Mevsimi dizisinin dünkü bölümüne Ayaz ile Öykü'nün sahildeki duygusal anları damgasını vurdu.

Öykü'yü otel odasından kaçıran Ayaz, aşklarının pekiştiği sahile götürdü. Ayaz burada Öykü'ye tekrardan ilan-ı aşk etti. Ayaz'ın ''Öykü Acar bugüne kadar hayatımda tanıdığım ve evlenmek istediğim tek kadınsın'' demesi hem ekran başındakileri hem de Öykü'yü duygulandırdı. Daha sonra ikili sahilde sürpriz bir nikah kıydı.

Ayaz'ın düğün şarkısı olarak Demet Akalın'ın 'Koltuk' şarkısını seçmesi ise izleyenleri şaşırttı.

KİRAZ MEVSİMİ 26. SON BÖLÜMÜ FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

3 Ocak - Kiraz Mevsimi 26. Son Bölüm / Ayaz ile Öykü Sahilde Nikah Kıydı! İzle