Yeni bağlanan ilçelerde hizmetle gelen değişim rüzgarı...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kalecik’ten Nallıhan’a, Kızılcahamam’dan Şereflikoçhisar’a kadar, sorumluluk alanındaki 25 bin 437 kilometrekarelik alanda her gün çalışmalarını yürütüyor.

Yeni bağlanan ilçelerde hizmetle gelen değişim rüzgarı...
Yeni bağlanan ilçelerde hizmetle gelen değişim rüzgarı...
Başkent'in yüzlerce kilometre uzaklıktaki yeni ilçeleri de dahil günlük olarak gerçekleştirilen çalışmalarla Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet ağı Ankara'nın dört bir tarafına uzanıyor.

Tarım ve hayvancılık başta olmak üzere pek çok alanda sorumluluğuna dahil olan yeni ilçelerde büyük kalkınmalar gerçekleştirmek için kolları sıvayan Büyükşehir Belediyesi, bu ilçeler başta olmak Ankara'nın dört bir tarafına elini uzatıyor.

Beyaz Haber ise Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne yeni bağlanan ilçelerdeki vatandaşlara mikrofon uzattı.

Büyükşehir Belediyelerinin yetki ve sınırlarını belirleyen yasayla birlikte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin görev ve sorumluluk alanları da il sınırlarını kapsayacak şekilde değişerek, 3 kat arttı. Artık, Büyükşehir Belediyesi'nin imkan ve hizmetlerinden Ankara'ya bağlı tüm ilçeler yararlanmaya başladı.

Vatandaşlar, 30 Mart sonrası ilçelerinin Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanmakla birlikte bir çok hizmet aldıklarını ifade ederlerken, çalışmalardan memnun olduklarını kaydettiler.

BEYAZ GAZETE