Nevizadeler'e sürpriz bir misafir geliyor Ulan İstanbul 30. Bölüm

Kanal D ekranlarının ilğiyle izlenen dizisi Ulan İstanbul 30. Bölümüyle 19 Ocak Pazartesi akşamı ekranlarda olacak. İşte Ulan İstanbul 30. Bölüm fragmanı ve özeti...

Nevizadeler'e sürpriz bir misafir geliyor Ulan İstanbul 30. Bölüm
Ulan İstanbul Dizisi 30. Bölüm özeti:

Nevizadeler'e sürpriz bir misafir geliyor. Gelen bu misafir ortalığı karıştıracağa benziyor. Diğer yandan Ceyhun ve Esra sinemada Ferdi ve Derya'ya rastlar. Her şeyden habersiz çift, Ceyhun'u bu kez de atlatabilecek midir? Ulan İstanbul yeni bölümüyle 19 Ocak Pazartesi 20:00'de Kanal D'de!

Ulan İstanbul 29. bölümde yaşananlar:

Yeni bir hayata başlamak üzere yolan çıkan ekip, polis baskınıyla neye uğradığını şaşırır. Bir anda kendilerini demir parmaklıklar arkasında bulan Kandemir ve çetesi, karşı karşıya oldukları suçlamayı bilmeden beklemeye başlarlar. Bütün umutları yerle bir olan ekip, içine düştükleri durumdan kurtulabilmenin yollarını ararlarken karşılarına hiç beklenmedik bir şekilde Firuz çıkar.

Eli boş gelmeyen Firuz ' un, Nevizadelere kaderlerini değiştirecek bir teklifi vardır. Bodrum ' a dönen Derya önce Ferdi ' ye ardından tüm ekibe ulaşamayınca içine bir kurt düşer. Son çare Tuncer ' i arar. Derya ' nın telefonuyla Tuncer ' de bir taraftan ekibi aramaya başlar.

Nevizadeler ' in ortada olmayışı mahallede de büyük bir merak uyandırır. Şehriban avukatla konuşmasına rağmen kafasındaki soru işaretlerine engel olamaz. Ve sonunda Ceyhun ' a bombayı patlatır. Hem içinde bulundukları durumdan hem de Firuz ' dan kurtulmak için harekete geçen ekip büyük bir sürprizle karşı karşıya kalır.