Belediye-iş Sendikası Emekli Olan Personeli Bir Araya Getirdi

Belediye İş Sendikası Düzce’de belediyeden bu güne kadar emekli olan personeli düzenlenen kahvaltıda bir araya getirdi.

Belediye-iş Sendikası Emekli Olan Personeli Bir Araya Getirdi

Düzce Hızel Otel’de gerçekleştirilen etkinlik geniş katılımla yapıldı. Düzce Belediyesine yaklaşık 35 yıldır hizmet veren ve emekli olanların katıldığı yemekte bir konuşma yapan Belediye İş Sendikası Toplu İş Sözleşmesi Genel sekreteri Erdoğan Kefeli, belediye işçisinin bulundukları kenttin daha yaşanabilir bir yer olması ve o bölgenin halkına doğumundan ölümüne kadar hizmet veren kişiler olduğunu söyledi.

Kefeli, belediye işçisi için “Alın teri döker emek sarf eder. Yolları süpürende, evlere suyu getirende onlardır. Parklardaki çiçeklere hayat verende, yangında ve kazalarda can kurtaranda onlardır. Yolu kaldırımı yapanda onlardır. Karla mücadele edip yolları açanda, kanallar tıkandığında kanalları açanda onlardır ve tabi ölüm anında son yolculuğa eşlik edende onlardır. Belediye işçileri bulundukları kente ve belediyeye yıllarca hizmet ettikten sonra gün gelir emekli olurlar. Yıllarca birlikte oldukları aynı tabaktan yemek yiyip birlikte kazma kürek salladıkları iyiyle kötüyü, acıyla tatlıyı paylaştıkları arkadaşlarından dostlarından ayrılırlar. İşte yıllarca Düzce Belediyesine hizmet edip emekli olan bu dost ve arkadaşları bir araya getirmek istedik” dedi.

Kefeli yaptıkları etkinliği ilk kez gerçekleştirdiklerini gelecek günlerde bütün belediye personeli ile emeklilerin katıldığı geniş çaplı bir etkinlik daha düzenleyeceklerini bildirdi.

Erdoğan Kefeli’nin konuşmasının ardından belediyeden emekli olan bazı kişiler yaşadıklarını anılarını anlattılar. Düzenlenen etkinlik sohbet havasında devam etti.
Kaynak: İHA