Bakan İslam, Bakanlığın Projelerini Anlattı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakarya’da katıldığı açılış programında bakanlık tarafından 3-4 büyük projenin önümüzdeki hafta başlayacağını söyledi.

Bakan İslam, Bakanlığın Projelerini Anlattı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Erenler ilçesinde hayata geçirilen Sakaryapark’ın açılış programına katıldı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde elde edilen başarıdan dolayı tüm Sakaryalılara teşekkür eden İslam, açılışı yapılan Sakaryapark’ın şehre değer katacağını belirterek, şehre hayırlı olmasını diledi.

Programında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından haftaya başlayacak projelerden bahseden Bakan İslam, “Suriyeli sığınmacıların refakatsiz çocuklarıyla alakalı büyük bir proje yapıyoruz. Çocuk destek merkezleri kuruyoruz. Bu çocuk destek merkezlerimizde bir şekilde toplumun dışına itilmiş, bir şekilde suça yöneltilmiş, ya da suçun mağduru olmuş çocuklarımızla ilgili çalışmalar yapılacak. Uyuşturucuyla mücadele konusunda devlet olarak çok önemli projeler içerisindeyiz. Bunları gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Kadının güçlendirilmesiyle ilgili bir takım projelerimiz var” ifadelerini kullandı.

Kurdelenin kesilmesinin ardından Türk Halk Müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz açılışa katılanlara unutulmaz akşam yaşattı.
Kaynak: İHA