Kaymakam Çorumluoğlu’dan Acılı Aileye Taziye Ziyareti

Manisa Şehzadeler İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Turgut Özal Mahallesi’nde sulama kanalında boğularak hayatlarını kaybeden 8 yaşındaki Merve ile 6 yaşındaki Yiğitcan Tatlı kardeşlerin, ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Çorumluoğlu’dan Acılı Aileye Taziye Ziyareti

Şehzadeler İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Turgut Özal Mahallesi’nde sulama kanalında boğulan 8 yaşındaki Merve ile 6 yaşındaki Yiğitcan Tatlı kardeşlerin ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi. Taziye ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürü Zafer Mercan, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Şen ve İlçe Müftüsü Yusuf Arslan’da hazır bulundu.

Baba Cüneyt Tatlı ve Dedesi Yılmaz Tatlı tarafından karşılanan Kaymakam İsmail Çorumluoğlu ve beraberindekiler, yaptıkları ziyarette okudukları duaların ardından taziye yerinden ayrıldı. Taziye alanında kısa bir açıklama yapan Kaymakam Çorumluoğlu, bu kazalardan ders çıkararak, tedbir alınması gerektiğine dikkat çekerek, “Bu konuda gerek muhtarlarımızın gerekse de sizlerin söylediklerinizin tümüne katılıyorum.

Katılmamız elde değil. Allah diğer çocuklarınıza sağlık sıhhat versin. Sizi onların başından eksik etmesin. Başınız sağolsun. Tüm Manisa’nın ve Şehzadeler ilçesinin başı sağolsun. Allah daha büyük kazalar bizlere vermesin. Ayrıca bu konuda üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” dedi.

Kaynak: İHA