Çanakkale Khb 'Verilimlilik Değerlendirme' Toplantısı

LJanakkale Kamu Hastaneleri BirliğŸi (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Kenan Eliuz, "Hastanelerimizin en verimli biçimde ve güncel gelişŸmelere ayak uydurarak örgütlenmesi, yöneticilerinin de verimliliğŸi artırıcı önlemleri ve işŸ ilişŸkilerini gelişŸtirerek memnuniyet seviyesini daha da yukarılara taşŸımayı hedefleyeceğŸiz" dedi.

Bir otelde gerçekleşŸtirilen toplantıda merkez ve ilçelerde bulunan devlet hastanelerinin yöneticileri ile personelleri katıldı.
Toplantıda sağŸlık hizmeti sunum kalitesinin iyileşŸtirilmesi, sağŸlık tesislerinde verimliliğŸin arttırılması ve var olan kaynakların etkin kullanılması konuları görüşŸüldü.
KHB Genel Sekreteri Uzm. Dr. Eliuz, toplantıda yaptığŸı konuşŸmada, kent genelinde sağŸlık alanında yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.
Bu toplantıda hastanelerin verimliliğŸinin değŸerlendirildiğŸini anlatan Eliuz, "Bir yandan da verimliliğŸin artırılması yönünde ne gibi plan ve proje gelişŸtirebiliriz konusunu da araşŸtıracağŸız. Tecrübeler, yaşŸanmışŸlıklar ve bundan sonrası için düşŸüncelerimizi dile getireceğŸiz. şžu anda memnuniyet verecek derecede verimli çalışŸan hastanelerimizin en verimli biçimde ve güncel gelişŸmelere ayak uydurarak örgütlenmesi, yöneticilerinin de verimliliğŸi artırıcı önlemleri ve işŸ ilişŸkilerini gelişŸtirerek memnuniyet seviyesini daha da yukarılara taşŸımayı hedefleyeceğŸiz. Yıl içerisinde bu tür toplantıları değŸişŸik zamanlarda düzenleyeceğŸiz" diye konuşŸtu.
Toplantının ikinci oturumunda ilçe hastanelerindeki son durum ve çalışŸmalar görüşŸülüp Opr. Dr. Enzar Töre tarafından "Tıbbi Hizmetler" konulu sunum gerçekleşŸtirildi.
 
Kaynak: AA