Antalyaspor’dan Atso’ya Ziyaret

Antalyaspor Yönetim Kurulu, Antalya Ticaret Ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak’ı ziyaret etti.

Antalyaspor’dan Atso’ya Ziyaret
Ziyaret sonrası Çetin Osman Budak’a isminin yazılı olduğu Antalyaspor forması hediye edildi.
Antalyaspor Yönetim Kurulu’ndan Antalyaspor Kulübü Dernek Başkanı Nafiz Tanır, Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Mehmet Aygün, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Şahingöz, Salman Aksal ile basın sözcüsü İnanç Kendiroğlu, ATSO Başkanı Çetin Osman Budak’ı makamında ziyaret etti.

ATSO Başkanı Budak ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Bu ziyaret önemsediğimiz bir ziyaret. Sıradan bir ziyaret değil. Antalyaspor için ne yapacağız, bunu konuşacağız. Bizim genlerimizde Antalyasporluluk var. Antalyaspor bizim en önemli markamız. Bu markamızı yükseltmek ve yüceltmek ancak birlik ve beraberlikle olur. Parasız hiç bir şey olmaz. Antalya'da kazanan herkesin Antalyaspor'a destek vermesi lazım. Bizim çocukluğumuzda sinema biletinden Antalyaspor'a destek kesilirdi. Yine benzer uygulamalar yapılabilir" diye konuştu.

Başkan Gencer de ATSO Başkanı Budak ve yönetimine sıcak ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonrası Başkan Gencer, Çetin Osman Budak’a isminin yazılı olduğu 7 numaralı formayı takdim etti.
Kaynak: İHA