Tvf Başkanı Mutlugil, Tütüncü'yü Ziyaret Etti

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil, "6-12 yaş çocuk ve gençlerin aktif rol alacağı projelerde, lisanslı voleybolcu sayısını artırmayı düşünüyoruz" dedi.

Mutlugil, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü makamında ziyaret etti. Kepez Belediyesinin başta voleybol olmak üzere birçok spora destek verdiğini belirten Mutlugil, birçok il ve ilçeyi, voleybol merkezi haline getirmek istediklerini bildirdi.
Gençleri ve çocukları sporla buluşturdukları zaman, ülkede sporda şiddet olaylarının da en aza ineceğine inandığını dile getiren Mutlugil, "6-12 yaş çocuk ve gençlerin aktif rol alacağı projelerde, lisanslı voleybolcu sayısını artırmayı düşünüyoruz" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de göreve geldiklerinde ilçede voleybol takımı olmadığını anlattı. Kepez'de ilk voleybol takımını kendilerinin kurduğuna işaret eden Tütüncü, "Çocukların ilçede ve şehirde sporla buluşmasına çok büyük önem veriyoruz" diye konuştu.

Başkan Tütüncü, Kepez'de, başta voleybol olmak üzere birçok branşta binlerce çocuğun, hem spor yaptığını hem de sağlıklı olarak yetiştiğini belirtti.

Kaynak: AA