İtfaiye Yavru Güvercin İçin Seferber Oldu

AK Parti Tunceli Merkez İlçe Başkanı Fatih Tek, İsrail ve buna sessiz kalan diğer güç ve sermaye odaklarının, Filistinlinin en doğal hakkı, kutlu yaşam mücadelesi karşısında mutlaka diz çökeceğini bildirdi.

Tek, yaptığı yazılı açıklamada, Filistin dramının en büyük nedenlerinden birinin de İslam coğrafyasındaki demokratikleşme hareketlerinin susturulması olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
"İsrail, Ortadoğu'daki kuruluş amacına uygun olarak terörist saldırılarına ramazanda da devam ediyor. İslam ümmetinin kanayan yarası Filistin ve Gazze yaşam mücadelesi veriyor. Batı dünyasının taraflı vicdansızlığı, İslam ümmetinin de kahreden duyarsızlığı savunmasız Filistin halkının yalnızlaşmasına neden oluyor."
Filistin'in her zamankinden daha fazla yardım ve duaya ihtiyacı olduğunu ifade eden Tek, "Tüm bu sessizlik ve duyarsızlık karşısında en güçlü desteği Filistin için ortaya koyan ülkemiz ve özelde Başbakanımızın bu yürekli duruşunun, İslam ülkesinin diğer liderlerine ve dünyanın vicdan sahibi siyasi aktörlerine örnek olmasını diliyoruz. Dünyadaki siyasi dengelere yön veren Siyonist baskıdan güç alarak hareket eden İsrail ve buna sessiz kalan diğer güç ve sermaye odakları, Filistinlinin en doğal hakkı olan kutlu yaşam mücadelesi karşısında mutlaka diz çökecektir. Bu vesileyle bu kirli ve insanilikten yoksun saldırılarda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" açıklamasında bulundu.
Kaynak: AA