Satışlarını 'Epilasyon Promosyonu'Yla Arttırmak İstiyor

Edirne'de lokmacılık da yapan güzellik uzmanı, çay, kahve ve limonata satışlarını artırmak için "lazerli epilasyon" promosyonu başlattı.

Tahmis Meydanı'nda iki çay ocağının ortasında lokmacı dükkanı açan Ruşen Terlemez, iş yerine, "100 çay, 50 kahve ya da 75 limonata içene, lazerli epilasyon bedava" afişi asarak, erkek rakiplerini içecek satışlarında geçmeyi planlıyor.
Terlemez, gazetecilere yaptığı açıklamada, 29 yıldır güzellik uzmanı olarak Edirne'de hizmet verdiğini, son aylarda da lokmacılığa başladığını söyledi.

KOSGEB desteğiyle açtığı lokmacı dükkanında satışlarını artırmak için değişik bir kampanya başlattığını belirten Terlemez, şöyle konuştu:
"Bugüne kadar 650 güzellik uzmanı yetiştirdim ve hala güzellik salonu işletiyorum. Bunun yanında lokmacı dükkanını iki erkek kahvecinin arasında açında rekabet kızıştı. Fikri erkek müşteriler aklıma soktu, ben de kampanyayı başlattım. Yani erkekler de çay içerken güzelleşecek. İster kendi gelsin, ister aile fertlerini göndersin. Belirtilen miktarda çay, kahve ya da limonata içene ücretsiz lazer epilasyon yapacağız. "
Terlemez, erkekler kadar kadınların da iş hayatında var olabileceğini göstermek için mücadelesini sürdüreceğini kaydetti.

Kaynak: AA