Kaymakam Güntepe, İşten Çıkartılan Belediye İşçilerini Ziyaret Etti

Hamamözü Kaymakamı Kadir Güntepe, işŸten çıkartıldıktan sonra belediye binası önünde eylem yapan belediye işŸçilerini evlerinde ziyaret etti.

Güntepe, ziyarette yaptığŸı açıklamada, böylesine kutlu bir ayda herkesin çok daha sorumlu hareket etmesi gerektiğŸini söyledi.
Kimsenin kimseye hakaret etme, kimseyi aşŸağŸılama hakkı olmadığŸını savunan Güntepe, "SeçilmişŸ, vatandaşŸın oyuyla teveccühüyle belli bir konuma, makama gelmişŸ bir kimseye hakaret etme, yuhalama, üzerine gitme hakkı kimsede olmadığŸı gibi seçilmişŸ ya da atanmışŸ bir kamu görevlisinin de vatandaşŸı incitmeye kalbini kırmaya hakkı yoktur. Bu kaideler başŸta şŸahsım olmak üzere hepimiz için gereklidir" dedi.

Güntepe, "Hamamözü kaybederse hepimiz kaybederiz. İlçemizin imajını zedeleyecek, vatandaşŸımızın huzurunu kaçıracak, birlik ve beraberliğŸimizi bozacak her türlü hareketten şŸiddetle kaçınılması gerekiyor" ifadelerini kullandı.
11 Temmuz'da işŸten çıkartılan belediye işŸçileri ve aileleri belediye binası önünde eylem yapmışŸ, Belediye BaşŸkanı Bahattin DestebaşŸ, eski Belediye BaşŸkanı Mehmet Canıbek ve işŸçiler, Kaymakam Kadir Güntepe'ye giderek uzlaşŸma sağŸlamaya çalışŸmışŸtı.
 
Kaynak: AA