Boksörlerden Başkan Asya’ya Ziyaret

Türkiye Minikler Boks Şampiyonası’nda Türkiye 2’incisi olan Volkan Şahin ile Türkiye Üniversiteler arası Boks Şampiyonası’nda Türkiye 3’üncüsü olan Selçuk Coşan, Boks İl Temsilcisi Bedri Korkmaz ile birlikte Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’yı makamında ziyaret ettiler.

Boksörlerden Başkan Asya’ya Ziyaret

Türkiye Minikler Boks Şampiyonası’nda Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Takımı sporcularından Volkan Şahin ikinci olurken, Türkiye Üniversiteler arası Boks Şampiyonası’nda ise Selçuk Coşan Türkiye üçüncüsü oldu. Sporcular, Boks İl Temsilcisi Bedri Korkmaz ile birlikte Belediye Başkanı Feyat Asya’yı makamında ziyaret ettiler. Sporcuları makamında kabul eden Başkan Asya, spora ve sporcuya değer verilmesi gerektiğini belirterek, Türkiye ikincisi ve üçüncüsü olan sporcuları tebrik ettiğini vurguladı.

Boksta yeniden bir alt yapı oluşumuna girdiklerini belirten Bedri Korkmaz ise, çok yetenekli gençlerle çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Feyat Asya tarafından sporcular altın ile ödüllendirildi. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
Kaynak: İHA