Sultangazi İzci Kampı Başladı

Mimar Sinan Kent Ormanı, izci olmak isteyenlere kapılarını açtı.

Sultangazi İzci Kampı Başladı
Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği “İzci Kampı”nda 07-16 yaş grubundaki öğrencilere ücretsiz eğitim verilecek. 125 kişilik gruplar halinde verilecek eğitimlerde bin öğrenci izciliğe ilk adımlarını atacak.
Sultangazili öğrenciler bu yıl da iki heyecanı birlikte yaşıyor. 13 Haziran’da karnelerini alacak olan öğrenciler yaz tatiline girme sevincini yaşarken, sabırsızlıkla bekledikleri izci kampı öğrencilere kapılarını açtı.

Sultangazi Belediye Hizmet Binası'nda düzenlenen törenle ilk öğrenci grubunu İzci Kampı’na uğurladı. Sultangazi Belediyesi’nin Mimar Sinan Kent Ormanı’nda düzenlediği “İzci Kampı”nda 07-16 yaş grubundaki öğrencilere ücretsiz eğitim verilecek. 125 kişilik gruplar halinde verilecek eğitimlerde bin öğrenci izciliğe ilk adımlarını atacak. 8 dönem olarak yapılacak izci kampında beşer günlük eğitimler verilecek. Sultangazi Belediyesi İzci Kampı, 14 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Öğrencilere doğal hayatta yaşam koşullarının sağlanacağı kampta, okçuluk, dağ bisikleti,ip düzenekleri, oryanting, paintball, canlı langırt, bilyeli araba, tırmanma duvarı, kasa yığmaca, hike, tahta bacak, trekking, mayın tarlası ve hazine avı gibi oyunlar ve sportif eğitimler verilecek.
Kaynak: İHA