'Takım Olarak Çok İyi Bir Kamp Geçirdik'

Kardemir Karabüksporlu milli futbolcu Ahmet İlhan Özek, A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa ve Amerika'daki hazırlık kampının çok iyi geçtiğini belirterek, çok iyi bir kadroya sahip olduklarını söyledi.

Özek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 günlük kampta özel maçlar yaptıklarını ve iyi performans sergilediklerini anlattı.
Milli formayla ülkesini en iyi şekilde temsil ettiği için mutlu olduğunu aktaran Özek, "Kadroya çağrıldığım zaman büyük heyecan yaşadım. Fatih Terim Hocama çok teşekkür ediyorum. Bana şans verdi, elimden geleni yapmaya çalıştım. Çıktığım maçlarda ülkem adına gol atmak beni gururlandırdı. Takım olarak çok iyi bir kamp geçirdik. Arkadaşlarımız arasında aile havası oluştu" diye konuştu.

- Özel maçlar
Özek, kamp döneminde Kosova'yı 6-1, İrlanda Cumhuriyeti'ni 2-1 ve Honduras'ı 2-0 yendiklerini, ABD'ye ise 2-1 mağlup olduklarını hatırlattı.
Milli futbolcu Özek, sözlerine şöyle devam etti:
"Bana göre çok iyi bir kadroya sahibiz, iyi şeyler olacak. Hepimiz bunun için gayret içindeyiz. Güzel gidişatımız var. İnşallah böyle de gidecek. Hedeflerimiz var. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Fransa'da olmak. Büyük umutlar içindeyiz."
Özek, A Milli Futbol Takımı'na herkesin inanması gerektiğini, çok şey başaracaklarını sözlerine ekledi.
Kaynak: AA