Vali Güzeloğlu Atanan Müdürleri Yemek İle Uğurladı

İçel Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İçel Defterdarlığı görevinden İzmir Defterdarlığı’na atanan Tamer Utkucu ile Bakanlık Özel Kalem Müdürlüğü emrine atanan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ünal Öncül’ü veda yemeği ile uğurladı.

Vali Güzeloğlu Atanan Müdürleri Yemek İle Uğurladı

Vali Güzeloğlu, Utkucu ve Öncül ile Suphi Öner Öğretmenevi'ndeki yemekte bir araya geldi. Yemeğe Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, Sahil Güvenlik Komutanı Albay Fatih Erhan, İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Uyan, İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar ve il müdürleri de katıldı.

İzmir Defterdarlığı’na atanan Utkucu, Vali Güzeloğlu ile çalışmanın kendisi için büyük bir gurur olduğunu ifade ederek, “İçel’de görev yaptığım süre boyunca verdiği destekler ve katkılardan dolayı Sayın Valimize müteşekkirim. Yöneticilik anlamında çok şey öğrendiğim ufkumuzu genişleten Sayın Valimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü emrine atanan Öncül de Vali Güzeloğlu ile birlikte görev yaptığı için duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öncül, “Valimiz, değerli görüşleri ile kamu yöneticiliği konusunda bizlere yol gösterici olmuştur. Hiçbir desteği bizlerden esirgemeyen Valimize şükranlarımızı sunuyorum” diye konuştu.

Vali Güzeloğlu ise İçel'de görev yaptıkları süre içinde yaptıkları çalışmalar için Defterdar Tamer Utkucu ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ünal Öncül'e teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde de başarı dileklerini paylaştı.

Yemekte Vali Güzeloğlu tarafından Utkucu ve Öncül’e hediye verildi.

Kaynak: İHA