Akşehir'de Mali Müşavirlere 'Kdv' Semineri

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, bazı mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Tüfenkci, İl Yönetim Kurulu üyesi Murat Anıl Bozdağ, Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın, Yeşilyurt Yönetim Kurulu üyesi Ekrem Dağ ve partililerle Yeşilyurt'a bağlı Bentbaşı ve İlyas Mahallelerinin muhtarlarını ziyaret etti, buralarda vatandaşlarla bir araya geldi.
Tüfenkci, yaptığı konuşmada, seçimden seçime vatandaşla bir araya gelen parti olmadıklarını belirterek her zaman hizmet odaklı siyaset yaptıklarını kaydetti.

Malatya Belediyesinin geçen 5 yılda çok güzel işlere imza attığını anlatan Tüfenkci, büyükşehir statüsüyle birlikte bu temponun artarak devam edeceğini belirterek, şunları kaydetti:
"Belediyemiz yürüttüğü çalışmalarla Malatya'yı çağdaş ve modern bir kent görünümüne kavuşturdu ancak biz biliyoruz ki mahallelerimizde eksik kalan, tamamlanmamış bazı hizmetler bulunuyor. Yaptığımız ziyaretlerle bizzat vatandaşlarımızdan eksiklikleri, sorunları ve talepleri dinleyip bunlara çözüm buluyoruz. İstişarelerimiz neticesinde, yapılması gerekenleri ilgili yerlere iletiyoruz. Bu gün de Bentbaşı ve İlyas Mahallesi'nin muhtarlarına hayırlı olsun demek için ve taleplerini dinlemek için geldik."
Bayram Taşkın da muhtarların yerel yönetimlerde çok önemli bir konumda olduklarını belirterek, hizmetlerin yerine ulaştırılması ve aksamaması için kendilerine çok görev düştüğünü kaydetti.

İlyas Mahallesi Muhtarı Süleyman Aksu ve Bentbaşı Mahallesi Muhtarı Bilal Şahin de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek taleplerini ilettiler.
Kaynak: AA