Manisa’da Hastalara Kablosuz İnternet Erişim Hizmeti

Manisa’da Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hafsa Sultan Hastanesi’nde hastalar için kablosuz internet erişim hizmeti başladı.

Manisa’da Hastalara Kablosuz İnternet Erişim Hizmeti

Celal Bayar Üniversitesi genelinde mevcut olan kablosuz internet erişim hizmeti, hastane kalite uygulamaları kapsamında hastaların kullanımına açıldı.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Seyhun Kürşat konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hastanede kablosuz internet erişimi hizmeti projesi için değerli katkıları nedeniyle Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli’ye teşekkür ediyoruz. Hastalarımız hiçbir ücret ödemeden güvenli internetin keyfini çıkarmaya başladılar. Hastalarımız gerek odalarından, gerekse hastane içinde herhangi bir yerden bu hizmeti alabilecekler” dedi.

Uygulanan sistemin işleyişi ile ilgili bilgi veren Kürşat şöyle konuştu: “Ücretsiz kablosuz internet hizmetinden yararlanmak isteyen hastalarımız, wi-fi özelliği olan cep telefonu, lap top, tablet vb. cihazları ile bağlantı yapabilirler. Hastaların kullandıkları cihazlarla buldukları HST-Wifi sinyaline bağlanarak, kullanıcı adı alanına TC kimlik numaralarını, parola alanına ise barkodlarında yazılı olan hasta numaralarını girmeleri yeterli olacak.”
Kaynak: İHA