Adana Valisi Büyük, Feke İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Mustafa Büyük'ün Feke ilçesinde incelemede bulunarak, Kaymakam Mehmet Balıkçılar ve Belediye Başkanı Ahmet Sel'i ziyaret ettiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk olarak Feke Kaymakamlığı'nı beraberinde İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Bulut ve Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer ile ziyaret eden Vali Mustafa Büyük, Kaymakam Mehmet Balıkçılar'dan ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.
Büyük, vatandaşların taleplerinin hassasiyetle takip edilmesi gerektiğini belirterek, Kaymakam Balıkçılar'dan bu konuda tüm kurumların duyarlı olmasını istedi.
Kaymakamlığın ardından Feke Belediyesi'ne geçen Vali Büyük, Belediye Başkanı Ahmet Sel'e iadeiziyarette bulundu. Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, ziyarette yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getirerek, Vali Büyük'e ilçe hakkında bilgi verdi.
Vali Mustafa Büyük ise bu güne kadar yerel yöneticilerin daima yanlarında olduklarını, bu günden sonrada olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Vali Büyük, belediye çıkışında kendisini bekleyen çocuklar ile de yakından ilgilenerek, onlara çeşitli hediyeler verdi.
Kaynak: AA