Didim’de Dolmuş Durakları Kötü Görüntüden Temizleniyor

Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şehir merkezindeki durakları temizliyor.

Didim’de Dolmuş Durakları Kötü Görüntüden Temizleniyor

Durakları asılan afişler ilaçlı sularla yerlerinden özenle sökülürken, durak üstleri ve camları ilaçlandıktan sonra yıkanarak temiz ve güvenli bir şekle sokuluyor.
Didim Belediyesi halkın ortak kullanım alanı olan Dolmuş duraklarını temizleme çalışması başlattı. Cumhuriyet Caddesinde başlayan dolmuş duraklarını temizleme çalışması sabahın erken saatlerinde, Temizlik İşleri Müdürü Firuzan Alın’ın kontrolünden ekiplerce yapılıyor. Dolmuş duraklarına asılan afiş ve ilanlar ilaçlı sularla yerlerinden özenle sökülürken, durak üstleri ve camları ilaçlandıktan sonra yıkanarak temiz ve güvenli bir şekle sokuluyor.

Temizlik çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a çalışmaları yerinde incelerken, Temizlik İşleri Müdürü Alın’dan bilgi aldı.

Çalışmaların tüm dolmuş duraklarında yapılacağını belirten Başkan Atabay halkında durakların temizliği ile, afiş yada broşür asmaması konusunda çağrıda bulunurken, durakların modern bir görünümde olmasının ilçenin imajı açısından da olumlu olacağını ifade etti.

Şehir merkezinde başlayan çalışmaların tüm ilçe merkezinde devam edeceği bildirildi.

Kaynak: İHA