Bozüyük Engelliler Derneği Üyeleri İstanbul Turunda

Bilecik’in Bozüyük İlçe Belediyesi, sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında Bozüyük Engelliler Derneği üyelerini İstanbul gezisine gönderdi.

Bozüyük Engelliler Derneği Üyeleri İstanbul Turunda

Belediye Kültür Müdürlüğü'nün organizasyonu ile gerçekleştirilen geziye katılan engelliler derneği üyeleri, aileleri ile birlikte güzel bir gün geçirdiler. Dernek Başkanı İsmail Çelik, gezi programının çok verimli geçtiğini söyledi.

Çelik açıklamasında, "Derneğimizin engelli ve ailelerinin sosyal entegrasyonlarına yönelik Bozüyük Belediyemizin desteğiyle geçekleştirdiği sosyal ve tarihi kültürel İstanbul gezisi oldukça verimli geçti. Gezimizin programı sabah ezanında Eyup Sultan Camii ve türbesini ziyaretimizle başladı.

Minieatürk, daha sonra Sultan Ahmet Camii, Ayasofya Müzesi, İstanbul boğazında tekne turu ve Eminönü'nde balık ekmek ziyafetiyle gezimizi sonlandırdık. Daha önce tekneye binmemiş engellilerimizin sevinçleri ve mutlulukları görülmeye değerdi. Tüm katılımcıların çok mutlu olduğu gezimizde dezavantajlı guruplara verdiği önemi hissettiren bizlere çok büyük destek olan Bozüyük Belediye başkanımız sayın Fatih Bakıcı'ya ve isminin açıklanmasını istemeyen sponsorumuza, bizlerle yakından ilgilenen kültür müdürlüğü yetkililerine engelli ve ailelerimiz dernek yönetimimiz adına çok teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA