Ordu Valiliğine Atanan Balkanlıoğlu, Göreve Başladı

Son Valiler Kararnamesiyle Afyonkarahisar'dan Ordu'ya atanan Vali İrfan Balkanlıoğlu, göreve başladı.

Balkanlıoğlu'nu valilik binası önünde Garnizon Komutanı Albay Şeref Çakmak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, vali yardımcıları, daire müdürleri ve valilik çalışanları karşıladı.
Kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaşan Vali Balkanlıoğlu, daha sonra makamına geçti. Burada basın mensuplarına açıklama yapan Balkanlıoğlu, Ordu'dan daha önce geçtiğini belirterek, "Ordu ilini bilmeyen yok. Burası Karadeniz'in incisi bir vilayet. Burada hem yayla turizmi açısından hem de deniz turizmi açısından birçok imkan var" dedi.

Balkanlıoğlu, şunları söyledi:
"Burası fındığın merkezi olarak da biliniyor. Bu sene de şansımıza fındığın az olduğunu söylüyorlar. Çiftçilerimizin de Allah yardımcısı olsun. Bu makam ve mevkiler bizlere baki değil. Biri gelir, biri gider. Önemli olan, burada kaldığımız sürece hizmet üretebilmek. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımızla inşallah uyum içerisinde güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Basın mensuplarıyla da birçok konuyu açık ve şeffaf bir şekilde paylaşmak isteriz. Önümüzdeki süreçte inşallah kamu hizmetini vatandaş odaklı hale getireceğiz. Kapımız herkese açıktır."
Vali Balkanlıoğlu, Ordu'ya tayini çıktığı için sevindiğini sözlerine ekledi.
Açıklamanın ardından valilik toplantı salonuna geçen Balkanlıoğlu, kaymakamlar, daire müdürleri ve valilik çalışanlarıyla bir süre görüştü.
Kaynak: AA