Muğla'da 'Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliği' Semineri

MuğŸla Vergi Dairesi ile Serbest Muhasebeciler ve Mali MüşŸavirler Odası'nın MuğŸla, Bodrum ve Fethiye temsilcilikleri tarafından düzenlenen seminere Gelir Yönetimi Daire BaşŸkanı Mehmet Arabacı konuşŸmacı olarak katıldı.

MuğŸla Vergi Dairesi ile Serbest Muhasebeciler ve Mali MüşŸavirler Odası'nın MuğŸla, Bodrum ve Fethiye temsilcilikleri tarafından "Katma DeğŸer Vergisi Genel Uygulama TebliğŸi" konulu seminer düzenlendi. Seminere MuğŸla Vergi Dairesi BaşŸkanı Zafer Evci, vergi dairesi başŸkanlığŸı ve müdürlüğŸünde bulunan personel, yeminli müşŸavirler, serbest muhasebeci ve mali müşŸavirler katıldı.
MuğŸla Vergi Dairesi BaşŸkanı Zafer Evci, KDV tebliğŸinin açıklanmasının ardından kanunda köklü değŸişŸikliklerin olduğŸunu belirtti.

Mükelleflere daha iyi hizmet vermek istediklerini söyleyen Evci, "Muhasebeciler ile vergi dairesi arasında azda olsa anlaşŸılmayan konular oluyordu. Semineri bu anlaşŸmazlıkları gidermek, uygulamayı daha anlaşŸılır hale getirmek, ayrıca işŸ ve işŸlemleri daha hızlı yürütmek amacıyla düzenledik. GerçekleşŸtirdiğŸimiz bu seminer ile mükelleflerimize daha iyi bir hizmet vereceğŸimize inanıyorum" dedi.

KonuşŸmanın ardından Arabacı, KDV ile ilgili değŸişŸikliler ve düzenlemeler hakkında seminere katılanlara bilgi verdi.
 
Kaynak: AA