Köprüköy'de Kursiyerler Hünerlerini Sergilediler

Erzurum’un Köprüköy ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan dikiş nakış kursuna katılan kursiyerlerin bir yıllık hünerleri sergilendi.

Köprüköy'de Kursiyerler Hünerlerini Sergilediler

Köprüköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 2013-2014 eğitim ve Öğretim yılında açılan makine dikiş nakış kurslarında öğrenim gören kursiyerler bir yılda hazırladıkları bir birinden güzel el emeklerini ilçeye bağlı Emreköy’de düzenledikleri yıl sonu programıyla sergilediler.

Serginin açılışını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nafiz Uzun, “Köprüköy Halk Eğitim Merkezinin bu faaliyetlerini ilgiyle takip ettiklerini, açılan bu kurslar sayesinde hem Köprüköy’de ikamet eden genç kızlarımız çeyizlerini yapma fırsatı buldukları gibi açılan bu kurslar sayesinde insanlarımızın istihdamları açısından da büyük önem taşıyor" dedi.

Sergi açılışında ayrıca kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere ise belgeleri verildi.

Köprüköy Halk Eğitimi merkezi Müdürlüğünce açılmış olan makine nakış kursu yıl sonu sergisine Köprüköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Nafiz Uzun, Şube Müdürleri Cihan Kıvanç, M. Sait Demir, İlçe Nüfus Müdürü Cevdet Karabacak, İlçe Yazı işleri Müdürü Mevlüt Şendur ve okul müdürleri katıldı.

Kaynak: İHA