Ülkü Ocakları ve Alperen Ocakları Bayrağına Sahip Çık Yürüyüşü Düzenledi

Kırşehir Ülkü Ocakları ve Alperen Ocakları teşkilatları bir araya gelerek ‘Bayrağına Sahip Çık’ yürüyüşü düzenledi.

Ülkü Ocakları ve Alperen Ocakları Bayrağına Sahip Çık Yürüyüşü Düzenledi

Ülkü Ocakları önünde ve Lise Caddesi üzerinde başlayan yürüyüşlerde herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, ‘Kırşehir Bayrağına Sahip Çık’, ‘Ne mutlu Türk’üm Diyene’, ‘Vatan Sana Canım Sağ Olsun’ şeklinde sloganlar atıldı.

Kırşehirliler düzenlenen yürüyüşlere evlerinde açtıkları bayraklar ve alkışlarla destek verirken, Türk Kamu-Sen, Türk Ocakları, Milliyetçi Hareket Partisi’de düzenlenen yürüyüşlere katılım gösterdi.

Alperen Ocakları Kırşehir teşkilatı adına İbrahim Ceylan yürüyüş sonrasında yaptığı basın açıklamasında, “Bayrağımızı indirenlere ve bunlara sessiz destek verenlere tepki vermek adına bir araya geldik. Bu olay herhangi bir sivil toplum örgütünün bahçesinde gerçekleşmiyor. Bu ülkenin güvenliğini sağlamakla görevli olan bir askeriyenin bahçesinde gerçekleşiyor. Eşkıya eşkiyalığını, bölücü bölücülüğünü, hain hainliğini dün de yaptı bugün de yapıyor. Milyonlarca şehidi biz bu bayrak düşmesin diye vermedik mi? Her ferdimizi binlerce şehit vermiş gibi bu olay nasıl üzdü. PKK ile pazarlık ve müzakere süreci yürütenler istifa etmelidirler. Şehit cenazesi gelmiyor. PKK geri çekilecek silah bırakacak diyerek pazarlık ve müzakerelerini meşrulaştırmaya çalışan bunun milli bir proje olduğuna kendileri dahi inanmayanları samimi olmaya PKK’nın dağa çocuk ve eleman çıkarmasına göz yummamaya PKK’nın finans kaynaklarını imha etmeye bölgeyi terörizm ve terör unsurlarından temizlemeye milletten saklanılan gerçekleri millete açıklamaya davet ediyoruz.

Bayrağımızı indirenler bilmeli ki o bayrak, sizin ellerinizi vuramayacağınız kadar asildir. Enin Bayrak bir ülkenin namusudur. Şanlı bayrağımızın gönderden indirilmesine seyirci kalan subaylar, çıkarın üniformalarınızı ve görevlerinizi terk edin. Yapılan ve yapılacak hiçbir siyasi çalışma, Türk vatanına ve Türk Bayrağına yapılan saldırıyı açıklayamaz. Türk Milletinin sabrını ve bayrak sevgisini test etmek isteyenler tarihte olduğu gibi bugünde hak ettikleri cevabı alacaklardır” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA