Trabzon'da Turizm Sezonu Hazırlıkları

Trabzon Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, "Trabzon'da turizm çok önemli bir sektör. Gelecekte bunun önemi daha da artacak" dedi.

Yerli ve yabancı turistlerin karşılaştıkların sorunların çözümüne ilişkin Valilik toplantı salonunda, turizm sezonu hazırlıkları toplantısı yapıldı. Vali Yardımcısı Ertekin başkanlığındaki toplantıya, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Esnaf Odaları, Ticaret ve Sanayi Odası, Lokantacılar Odası, Şoförler Odası,, Maçka Esnaf Odası, Uzungöl Turizmciler Derneği, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği ile belediye yetkilileri katıldı.

Ertekin, Trabzon'da turizmin çok önemli bir sektör olduğunu belirterek, "Gelecekte bunun önemi daha da artacak. Bu yüzden ilgili paydaşlarla bir araya gelerek turistlerin her türlü rahatı için elbirliğiyle çalışmalar yürütüyoruz. Hizmet alımından iş yerlerinin temizliğine, davranış biçimlerinden fiyat tarifesine kadar birçok alanda denetimler yapacağız. İlimize gelen misafirlerimizin mağdur olmasını istemiyoruz. Bu yüzden ilgili kurumlarımız aracılığıyla denetimler ve bilgilendirmeler yapacağız. Trabzon'da çok düzgün ve kalıcı bir turizm istiyoruz" dedi.

Kaynak: AA